Бившата руска тенисистка Анна Курникова и испанският певец Енрике Иглесиас са заедно от около 20 г. и имат 3 деца. Двамата са се сблъсквали с много проблеми, преживели са много - и хубави, и лоши моменти, но двамата са неразделни. Каква е тайната им? Каналът "Опасни връзки" във vbox7 разказва:

Двамата са заедно от над 20 г., но нямат сключен брак. "Никога не съм мислил, че бракът ще промени отношенията ни. Може би, защото родителите ми са разведени, но не смятам, че можеш да обичаш някого заради един документ в повече", споделял е Енрике. Оказва се, че и Курникова е на същото мнение. 

Двамата винаги са били "на една страница" от връзката си. "Заедно сме от години. Той е мъжката ми версия, а аз съм женската му версия", признава в интервю бившата тенисистка. Според нея най-важното в една връзка е партньорите да са открити един към друг и да нямат тайни помежду си. Уважението е на първо място.
Е, невинаги отношенията между тях са били перфектни. И двамата са споделяли, че неведнъж са мислили за раздяла. Но въпреки всичко те преминават успешно през препятствията и по думите им именно трудностите правят любовта им по-силна.

Въпреки че двамата живеят на семейни начала, те са родители на три прекрасни деца. Именно да си добър родител е в основата на техния житейски мироглед. Енрике Иглесиас е споделял неведнъж, че му липсва здравият сън отпреди години, той винаги допълва, че не би променил нищо в живота си.