Емили Ратайковски е просто известно момиче. Е, понякога участва с малки роли във филми, дефилира на модния подиум и има интервюта за модни списание. С това се ограничават изявите ѝ, но пък папараците са луди по нея и я снимат винаги, когато им се отдаде възможност, пише каналът "Stars News" във vbox7.

Моделката не се дърпа много и често попада на топ локации, за които е известно, че е пълно с фотографи. Преди време Емили се беше оплакала, че няма никакво лично пространство, но пък все така продължава да се разхожда именно на въпросните места.
 

Този път Емили показа плочките си в Лос Анджелис, където гледа Супербоу. Тя е една от много звезди, които присъстваха на шоуто и изглежда е била във VIP ложа. На историческия финал са били и две българки – Нина Добрев и Мария Бакалова. От фотосите им обаче си личи, че актрисите не са били настанени в специална ложа, а са били в обикновен сектор.

Емили обаче прикова вниманието не само с плочки на корема, но и с големите си вежди. Последователи разкритикуваха младата майка, че не само се е разголила, но и давала лош пример с дебели вежди. Фенове на актрисата Лили Колинс заподозряха пък, че Ратайковски явно се е вдъхновила за веждите си от "Емили в Париж". В сериала Лили е също с доста дебели вежди. Ние се надяваме, че веждите все пак ще останат... вежди, а няма в един момент да се слеят в една голяма болдната черта.