Ед Шийрън е вероятно най-бързо забогатяващият от всички в класацията, като само през тази година е удвоил състоянието си до 170 милиона лири, благодарение на изключително успешно световно турне
Ед Шийрън е вероятно най-бързо забогатяващият от всички в класацията, като само през тази година е удвоил състоянието си до 170 милиона лири, благодарение на изключително успешно световно турне / Gulliver/Getty Images
Рижият музикант от Халифакс Ед Шийрън взе короната на Адел и вече е най-богатият британски изпълнител до 30-годишна възраст, пише в. "Сън".

Ето как изглеждат най-богатите семейства в света (СНИМИК)
 
Преди да се загрижите, че Адел е обедняла, трябва да се направи уточнението, че тя вече не влиза в класацията, защото навърши 31 г., посочва БГНЕС.
 
Ед Шийрън е вероятно най-бързо забогатяващият от всички в класацията, като само през тази година е удвоил състоянието си до 170 милиона лири, благодарение на изключително успешно световно турне.

Как изглеждат жените до най-богатите мъже в света (СНИМКИ)

Даниел Радклиф
Gulliver/Getty Images

На второ място е Даниел Ратклиф, познат от ролята на Хари Потър в поредицата от филми за момчето магьосник. Той ще има място в класацията още половин година, след като навърши 30 г. през лятото. Състоянието му се оценява на 90 милиона британски лири.
 
На трето място е бившият фронтмен на групата One Direction Хари Стайлс. Откакто стана соло изпълнител, 25-годишният певец е заработил 12 милиона лири като музикант и 8 милиона от изключително изгодната сделка да бъде посланик на модния гигант „Гучи”. Състоянието му се оценява на 64 милиона лири. Останалите членове на One Direction – Нийл Хоран, Луис Томлисън, Лиам Пейн и Зайън Малик също са в топ 10 на най-богатите под 30 години.

One Direction
Gulliver/Getty Images

И още:

Кои са седемте най-богати жени в света за 2019? (ВИДЕО)

2016: Най-богатите музиканти във Великобритания

2013: Келвин Харис е най-богатият DJ в света

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС