Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли разговаряха с френския президент Еманюел Макрон. Срещата се е състояла в Елисейския дворец и на нея е присъствала и първата дама Бриджит Макрон.

За срещата се разбра след като американският певец публикува в своя Инстаграм профил снимка, на която двете двойки позират прегърнати.

Източници от администрацията на Макрон са съобщили, че срещата е била инциирана от Джъстин Бийбър, който от няколко дни е в Париж с Хейли. Той е изпратил писмо, в което е предложил на френския президент да разговарят. По непотвърдена информация звездите и президентското семейство са обсъдили проблемите на младите хора по света.

 
На срещата музикалната звезда е бил облечен с костюм и маратонки, но дрескодът на съпругата му накара мнозина да повдигнат неодобрително вежди.

Моделът Хейли Бийбър беше избрала ансамбъл от тясна пола и бюстие в телесен цвят. Някои от коментарите под снимката я упркеват, че се е появила твърде разголена в официална държавна институция.

"Какво прави Джъстин на среща с Еманюел Макрон и защо Хейли е полугола?", питат потребители на социалната мрежа, цитирани от Pagesix.