Някои казват, че сватбата не променя нищо в отношенията между двама души. Затова и много хора избират да не се вричат във вярност пред десетки хора. Е, Джъстин Бийбър не е сред тях. Той е щастливо женен за Хейли Бийбър (преди Болдуин). Каналът "Опасни връзки" във vbox7 разказва.

Въпреки че двамата са буквално неразделни, не всичко винаги е било по мед и масло между тях и то след сватбата. В интервю пред GQ изпълнителят призна, че първата година от брака е било като ходене върху "черупки на яйца". "Имаше много неща, които ни връщаха към травми от миналото. Просто липсваше доверие помежду ни", призна той. "Имаше ги и всички онези неща, които не искате да признаете на човека до вас, защото се страхувате и не искате да го плашите", пояснява донякъде той.
Бийбър говори и за славата, която го достига като дете. По думите му тя е сериозна предпоставка за посягането към наркотиците и отключването на сериозни психични заболявания. И признава, че е злоупотребявал със субстанции, което го е накарало да се държи изключително лошо с жените в своя живот.

Хейли и Джъстин се събират за първи път през 2015 г., като следват раздели и пак събирания. Двамата стават окончателно двойка през 2018 г., като "парафират" любовта си с подпис и сватба.

Красавицата до Джъстин Бийбър (ГАЛЕРИЯ)

Пред GQ Бийбър призна, че се е чувствал "принуден" по някакъв начин да се ожени. "Просто чувствах, че това е призванието ми - да се оженя, да имам семейство и деца".

Въпреки неволите двойката днес е в стабилен брак. "Просто създаваме онези ценни моменти като семейство, красиво е и ми харесва всичко това", споделя той.

Хейли Бийбър - нежното лице на модния подиум (ГАЛЕРИЯ)