Докато едни се развеждат ( Карди Би и Офсет), то за други продължава да звучи Love is in the air, everywhere I look around. Поне така изглеждат нещата за една от най-интересните светски двойки, а именно Джъстин и Хейли Бийбър.

Сигурни сме, че като във всяка друга връзка, така и тази на Джъстин Бийбър и дъщерята на Стивън Болдуин не върви по мед и масло винаги, но 26-годишният канадски певец и Хейли не мислят да се развеждат, както понякога таблоидите пишат.
 

Скоро Бийбър отпразнуваха втората годишнина от брака си. Двамата с Хейли узакониха връзката си в Ню Йорк. В Instagram Джъстин публикува мило видео, в което любимата му си припява песента Never Call Me от Jenia Aiko. Певецът така напомня на последователите си за втората годишнина от брака му с красавицата. Вижте в канала "Music Virals" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 years today @haileybieber .. xoxo 😘

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on


Двойката отпразнува специално събитие с романтичен пикник, кадрите от който Хейли сподели на страницата си. А на 30 септември звездите ще отпразнуват първата годишнина от сватбената церемония. Джъстин и Хейли размениха обети за вярност в Южна Каролина в компанията на семейството си и близки приятели. Според слуховете тържеството им струвало половин милион долара. Съпрузите все още не мислят за деца, но са готови да гледат децата на своите близки.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunday funday

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on