Дженифър представи приятеля си на Приятели
Дженифър представи приятеля си на Приятели / netinfo
Процъфтяващата афера на Дженифър Анистън с певеца Джон Майър изглежда става сериозна, защото тя го представи на своята най-добра приятелка – Кортни Кокс.

39-годишната актриса има връзка с 30-годишния Майър, която стана публично достояние през миналия месец, след като двамата бяха заснети в басейн в Маями, където Анистън участваше в снимките на новия си филм Marley & Me заедно с Оуен Уилсън. След като откараха любовта си от Маями до Ню Йорк, Анистън и Майър най-накрая дебютираха като двойка в Лос Анджелис през уикенда. В неделя Майър откара Дженифър до дома в Малибу на нейната най-близка приятелка и колежка от телевизионния сериал "Приятели" Кортни Кокс и съпруга й Дейвид Аркет.

Казват, че 43-годишната Кокс се грижи много внимателно за Анистън и я подкрепя при всяка възможност, след като бракът й с Брад Пит се разпадна през 2005 г. Тя не е одобрила последния приятел на Анистън Винс Воън, с когото тя имаше любовна връзка в продължение на 18 месеца преди да се разделят през декември 2006 г. Приятел на Майър заяви, че певецът се чувствал неудобно преди срещата с Кокс, защото това било като да срещнеш "майката на приятелката си за пръв път".

Въпреки че връзката им стана известна само преди месец, вестник New York Post съобщи миналата седмица, че двамата се виждат от три месеца, но са решили да се появят публично неотдавна, когато нещата станали сериозни. По-рано певецът Майър имаше връзки с актрисата Дженифър Лав Хюит и с певицата и телевизионна звезда Джесика Симпсън, припомня БГНЕС.