/ Gulliver/Getty Images
Много хора никога не биха си помислили, че ще видят Дженифър Анистън и Брад Пит да работят отново заедно след скандалния им развод през 2005 г.

Двамата обаче решиха да оставят отминалите дни да бъдат отминали и ще се появят заедно на екрана за първи път от много години, присъединявайки се към инициатива за набиране на средства на Шон Пен, при която актьори четат на живо сцени от филми.

Това е първият път, в който бившата холивудска двойка ще бъде видяна заедно, откакто се поздравиха зад кулисите на наградите на Гилдията на актьорите през януари. Двамата ще четат роли от филма с Шон Пен Fast Times at Ridgemont High, които се превърна в сензация пред 1982 година. Приятелят на Брад Шон Пен също ще е на екрана обаче няма да играе емблематичния си герой от култовия филм. И Дженифър, и Брад изглежда са развълнувани да присъстват на благотворителното виртуално събитие, което ще се проведе на 17 септември. В него участи ще вземат и много други известни лица. Към четенето на живо ще се присъединят още Дейн Кук, Морган Фрийман, Хенри Голдинг, Шиа ЛаБеф, Матю Макконъхи, Джими Кимел, Джулия Робъртс, Джон Легенд и Рей Лиота. 

50-годишната актриса работи с 56-годишния си бивш съпруг в телевизионния си ситком „Приятели“ още през 2001 г. по епизода „The One With The Rumor“ за осми сезон.