Джейми Дорнан: Между Дакота и мен има достатъчно тръпка
Джейми Дорнан: Между Дакота и мен има достатъчно тръпка / Guliver/Getty Images

Джейми Дорнан потвърди още веднъж участието си в продължението на "Петдесет нюанса сиво" (Fifty Shades of Grey), като разсея слуховете, че съпругата му, актрисата Амилия Уорнър, го е спряла от екранизацията на другите части на трилогията, съобщава в. "Дейли мейл".

32-годишният актьор се превъплъти в ролята на Крисчън Грей във филмовата адаптация на бестселъра на Е Л Джеймс. Преди време се заговори, че Дорнан се колебаел дали да участва в следващата продукция, за което бе набедена съпругата му.

Не допуснаха в клас ученик, издокарал се като Крисчън от „50 нюанса сиво"

Запитан дали Амилия Уорнър му е повлияла дали да откаже следващи роли заради сексуалните сцени, Дорнан отговори: "Това са пълни глупости. Амилия е абсолютен фен на трилогията. Тя прочете сценария на първия филм и ми даде пълната си подкрепа!"

10 неизвестни факта за „Петдесет нюанса сиво"

Джейми Дорнан опроверга и твърденията, че между него и екранната му партньорка Дакота Джонсън липсвала нужната екранна тръпка. "Продуцентите никога не биха заснели филма с наше участие, ако помежду ни не протичаше нещо на екрана. Ние преминахме през безброй кастинги и ако липсваше тръпката, просто щяхме да отпаднем!".

Снимки от премиерата на "Петдесет нюанса сиво" на филмовия фестивал Берлинале вижте тук

Според публикация на в. "Дейли стар" Джейми Дорнан е подписал договор за 4,5 милиона британски лири за продължението на филма. За сравнение - за ролята си в оригиналната лента "Петдесет нюанса сиво", която излезе на екран на 13 февруари тази година, той е получил скромните 80 000 британски лири.

Повече за хонорара на Джейми Дорнан прочетете тук

Източник: БТА