Дъщерята на Уитни Хюстън поема по стъпките на майка си
Дъщерята на Уитни Хюстън поема по стъпките на майка си / Reuters, архив

В първото си интервю след смъртта на Уитни Хюстън дъщеря й Боби Кристина Браун каза, че се справя по най-добрия начин, по който може, и си спомни последните нежни мигове с известната си майка преди внезапната й смърт миналия месец, предаде Асошиейтед прес.

"Тя винаги е с мен", сподели 19-годишната Боби, единственото дете и наследник на Уитни. "Нейният дух е силен, това е силен дух. Усещам как тя минава през мен през цялото време".

Браун даде първото си телевизионни интервю след смъртта на майка си пред Опра Уинфри. В телевизионното предаване участваха още Пат Хюстън, мениджър на певицата и нейна снаха, и братът на певицата Гари Хюстън, пише БТА.

Боби Браун сподели, че в нощта преди смъртта на майка си, тя помолила Хюстън да прекара вечерта с нея. "Спях в обятията й цял ден, цяла нощ".

Дъщерята на Уитни Хюстън каза, че възнамерява да продължи наследството от майка си и да стане певица, а също да играе във филми и да танцува. Тя описа майка си като свой довереник, сестра, най-добър приятел - "всичко".

Пат Хюстън каза, че в дните преди смъртта си, певицата не е злоупотребявала с наркотици въпреки информациите, че се е държала ексцентрично.