/ Gulliver/Getty Images
Дисквалифицираха херцогинята на Кеймбридж Катрин от турнир по ветроходство на остров Уайт, съобщава „Контакт мюзик“. Турнирът за Купата на краля се провежда с благотворителна цел – набират се средства за различни каузи под патронажа на британските кралски особи.

Херцогиня Кейт показа изящни крака на турнир по ветроходство (СНИМКИ)
 
Катрин ветроходство
Gulliver/Getty Images

Катрин ветроходство
Gulliver/Getty Images

Отборът, чийто капитан беше съпругата на принц Уилям, се нареди седми в крайното класиране. Причината – гребците тръгнаха твърде рано и след това не успяха да се върнат на стартовата линия, което ги дисквалифицира.
 
В духа на спортсменската традиция Катрин беше изключително щастлива, когато й връчиха дървена лъжица – трофеят на отбора, останал последен. Лодката на съпруга й принц Уилям се нареди трета, а победител стана отборът, чийто капитан беше британският пътешественик и експерт по оцеляване Беър Грилс.

Палавата принцеса Шарлот се оплези на фотографите (СНИМКИ)

 


Херцозите на Кеймбридж бяха аплодирани бурно от децата си – 6-годишният принц Джордж и 4-годишната Шарлот, които бяха оставени на грижите на своите баба и дядо – Карол и Майкъл Мидълтън. Единственият липсващ от семейството беше 15-месечният принц Луи.

Катрин ветроходство
Gulliver/Getty Images

И още:

Уилям и Кейт официално в отпуск

Палав вятър разкри изящните крака на херцогиня Кейт (СНИМКИ)

Мъжкият вятър и формите на херцогинята

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС