/ iStock/Getty Images
Настоящата година поднесе достатъчно неприятни изненади, но едно нещо, на което семействата по света се надяват, е нормална Коледа. Именно в такъв момент във Фейсбук скоростно се разпространява послание от Дядо Коледа, в което добрият старец уверява децата, че коледните празници няма да бъдат отменени заради коронавирусната пандемия, пише в. "Дейли стар".

За да успокои малчуганите, че въпреки ситуацията все още могат да очакват посещение от него, Дядо Коледа им е написал дълго послание.

"Важно! Обърнато ми бе внимание, че на децата по света се казва от по-големи братя и сестри, родители, други възрастни и дори приятели, че тази година Коледа няма дойде заради коронавирусната пандемия. Това просто не е вярно. Аз също практикувам социално дистанциране, точно като и вие", пише добрият старец.

Дядо Коледа продължава уверено: "Никой тук на Северния полюс не се е заразил. Всички играчки и други подаръци ще бъдат дезинфекцирани преди и след като бъдат опаковани и поставени в шейната ми, за ги доставя до домовете ви".

"Не се тревожете, приятели. Няма за разпространя вируса, нито ще се заразя от вас, ако някой случайно е болен. Коледа не се отменя", завършва Дядо Коледа.
Откакто е качено на страницата Елф он дъ шелф айдиъс" във Фейсбук, посланието на добрия старец се разпространява скоростно.
 

Important notice!

Публикувахте от Elf on the Shelf Ideas в Вторник, 20 октомври 2020 г.

Потребителите и най-вече майки с малки деца приветстват "включването" на Дядо Коледа.

"Брилянтно. Незабавно ще го покажа на двете ми деца", пише въодушевена родителка.

"Дъщеря ми постоянно ме пита дали Дядо Коледа ще дойде. Сега определено мога да я зарадвам с положителен отговор", споделя друга очарована майка.

"Браво, Дядо Коледа, продължавай в същия дух", гласи друг одобрителен коментар
БТА