Деян Донков и Радина Кърджилова
Деян Донков и Радина Кърджилова / NOVA
Актьорите Деян Донков и Радина Кърджилова очакват своята втора рожба. Това потвърди официално талантливият актьор Деян Донков в интервю за "Площад Славейков". Двамата съвсем скоро са разбраха и пола на детето - ще имат за втори път момченце. Радина и Деян имат син Христо, който е на 4 години. Той е кръстен на бащата на Радина - художника и писател Христо Кърджилов. Вижте още в канала "Cool News" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radina Kardjilova- Actress (@radinakardjilova) on


Бащата на Радина сподели пред в-к "24 часа", че Радина се чувства много добре, а той е много радостен от новината, че ще става отново дядо. Признава, че не смее да пита как ще го кръстят, но се надява само да са здрави и щастливи.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deyan Donkov (@deyan.donkov_official) on


Въпреки щастливата вест, Деян Донков няма свободно време. Той работи много активно в момента с Явор Гърдев репетира ролята на Лени в проекта на МГТ „Зад канала“ „Завръщане у дома“ от Харолд Пинтър. Освен това снима в новия проект на Теодор Ушев по романа „Пумпал“ на Владислав Тодоров.

В интервюто си той споделя, че е притеснен за бъдещето на театъра, а също и за бъдещия живот на децата – докъде ще ни заведе това състояние на нещата, какво ще ни причини?

"Но това, което можем да направим, е да ги обичаме, да ги окуражаваме. Времената са такива, че всичко е предпоследно. Затова гледам това, което трябва да направя в обозримото бъдеще, да го направя добре. Опитвам се да не мисля за далечни перспективи, защото няма полза", споделя още Донков.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мням... Мням...

A post shared by Deyan Donkov (@deyan.donkov_official) on