/ NOVA
Трогателен момент очаква бизнесмена Раду
Една номинационна битка и два племенни съвета очакват участниците в “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. След загубата вчера, Дръзките ще се озоват при водещата Ралица Паскалева за поредна среща край огъня. Силните и Храбрите пък ще се изправят в сблъсък на умовете, след който едно от племената ще падне в капана на номинациите.

Игри на волята
БТА

Емоционално събитие предстои и за бизнесмена и стратег на Силните - Раду. Той ще има възможността да се възползва от спечелената му по-рано в надпреварата награда от Караолис и да види своите деца във видео разговор. Трогателната среща ще разчувства всички съплеменници, но ще бъде ли достатъчна, за да донесе мир и разбирателство в племето?

Игри на волята
NOVA

Междувременно изгнаниците на Блатото ще бъдат посетени от изненадващи гости, които ще изпитат уменията им за оцеляване и комуникация.

Игри на волята
NOVA

Кои ще са четиримата номинирани и умее ли Кралев да общува с диви животни, ще разберете в новия епизод на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за „Игри на волята“ 6 може да откриете в сайта, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube.