„Челюсти на Дарик захапват „Здравей, България
„Челюсти на Дарик захапват „Здравей, България / netinfo

„Челюсти" - най-популярното ток шоу на Дарик, ще бъде летен гост на сутрешния блок „Здравей, България" на Нова телевизия от 20 юли до 29 август.

Ток шоуто с водещ Диана Найденова, в което се говори за важните неща по динамичен и атрактивен за широк кръг хора начин, всеки делничен ден от 8.00 до 9.00 часа по „Нова телевизия" ще търси аналитично обяснение на събитията и процесите.

В най-горещото време на годината идва най-горещата водеща, за да сдъвче политиците. Новият глас в телевизионния ефир залага на нов стил на водене, различни гледни точки и нестандартни мини дебати.

Добре известното предаване на Дарик „Челюсти", което се излъчва всеки делничен ден от 13.00 до 14.00 часа залага на прекия сблъсък на тези, аргументи и контрааргументи. Стилът на водене е неформален, критикарски, темите - политически, социални, обществени и дори личностни, а събеседниците - известни обществени и политически фигури, но и обикновени хора със заявена позиция.

В летния период, когато титулярите на „Здравей, България" Лора и Милен ще са в заслужена почивка, основен водещ на сутрешния блок ще бъде Мирослава Иванова. Тя е редактор на „На 4 очи", а зрителите са я виждали няколко пъти на екран като заместник на Цветанка Ризова.