CBS планира да заснеме и „Как се запознах с баща ви“
CBS планира да заснеме и „Как се запознах с баща ви“ / Gulliver/Getty Images

Създателите на хитовия комедиен сериал „Как се запознах с майка ви“ (How I Met Your Mother) Картър Бейс и Крейг Томас обмислят да се включат в заснемането на подобен проект, озаглавен "Как се запознах с баща ви" (How I Met Your Father),  в който обаче главният герой ще е жена, която търси мъжа на живота си.

Според ew.com комедийният сериал ще се състои от 30-минутни епизоди, в които главни герои отново ще са група приятели, които живеят в Ню Йорк и помагат на главната героиня да открие бъдещия си съпруг.

Много е вероятно „Как се запознах с баща ви“ (How I Met Your Father) да включва и много важна част от „Как се запознах с майка ви“ – култовия бар Макларънс (MacLaren’s Pub).

Все пак става въпрос за много начален стадий на проекта. Но ако получи зелена светлина, вероятно персонажите ще бъдат представени в финалния епизод на „Как се запознах с майка ви“, пише ew.com.

По-рано през тази година Крейг Томас разкри, че той и Картър Бейс са мислили за нещо като продължение на „Как се запознах с майка ви“.

В момента CBS излъчва финалния сезон на комедийния сериал с участието на Нийл Патрик Харис, Джош Раднър, Коби Смълдърс, Джейсън Сийгъл и Алисън Ханиган.