/ Gulliver/Getty Images
Десетилетие след като съд определи бащата на Спиърс – Джейми за неин настойник, който ръководи личните и професионалните й дела, Бритни Спиърс се опитва да промени условията на споразумението.

Бритни Спиърс изплаши феновете си

От прословутата й поредица от публични сривове и провали през 2008 г. 38-годишната поп звезда живее в Калифорния според одобрено от съда законно настойничество, и животът й е до голяма степен управляван от баща й.

Много от феновете създадоха в социалните мрежи движението #FreeBritney, вярвайки, че изпълнителката, стартирала кариерата си като тийнейджърка и достигнала световна, изпраща кодирани съобщения през профила си в Инстаграм, молейки за помощ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌹🌹🌹

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on



Спиърс - известна с хитовекато "Toxic" и "Baby One More Time" и назначеният й от съда адвокат досега не полагаха почти никакви усилия да променят ситуацията с настойничеството.

Бритни Спиърс татуира цялото си тяло (СНИМКИ)

Адвокатът на Бритни Ингхам заяви пред медиите, че е внесъл в съда документи, за да отстрани бащата на певицата от настойничество и желанието й неин настойник да е Джоди Монтгомъри. Монтгомъри временно контролира делата на Спиърс от близо година, тъй като бащата на звездата се бори със сериозни здравословни проблеми.
БГНЕС