Борислав напусна Big Brother All Stars на крачка от големия финал. В играта останаха Ваня Червенкова и Соня Колтуклиева.

След три седмици Соня се оказа единствената жертва в собствената си война. Тази вечер журналистката получи важен урок по приятелство, който изненадващо дойде от Ваня Червенкова. Бизнес дамата я призова да спре да воюва и да се отбранява, а да види, че около нея има и добро. „Ако навън имаш врагове, тук в Къщата трябваше да спечелиш приятели, а не и нас да правиш врагове", категорично заяви Червенкова.

По-късно вечерта Соня се разплака за първи път от 30 години. Червенкова отново дойде при нея, за да я успокои - „Сълзите ти те правят съвсем друг човек". Евгени не одобри поведението на Ваня към общия им враг и отказа да разговаря с нея, намирайки я за „слабохарактерна", а Соня - за „манипулативен и лош човек".

Борислав отново се опита да обясни поведението си на Джаферович. „Няма по-ценна и истинска награда от наградата на публиката", категоричен е плейбоят. Боби даде ясно да се разбере, че той не е влязъл със стратегия в Къщата и наистина смята Джаферович за приятел, а Соня - за много близка. Спортистът прие думите на Съквартиранта си с едно наум, не забравяйки, че преди всичко Big Brother е игра, чиято цел е победа.

Къци напусна Big Brother, направи Евгени Минчев финалист

Големият Брат реши да зарадва всички по повод именния ден на Десислава и Зарко, кръстен на дядо си Сава. Боби реши да даде всичко от себе си, подкрепен със солидно количество алкохол. Фитнес маниакът тържествено обеща, че ако спечели шоуто, ще продаде колата и всички пари ще ги обърне във ваучери, които да даде на нуждаещите се, за да посрещнат идващите празници.

Съквартирантите се номинираха открито, разпределиха местата за финалистите

Тази вечер се проведоха последните за сезона номинации. За последен път застрашените от изгонване отговориха на въпросите на своите Съквартиранти в „Пощата на номинираните". Именно тогава Соня обяви, че прекратява кариерата си на журналистка. Тя сподели, че е решила да създаде фирма на името на родителите си, за да помага на млади хора от 18 до 35 години в началото на тяхната бизнес кариера. „Ще се боря за отделни хора, не за човечеството като цяло", зарече се Колтуклиева.

Последният елиминиран от Big Brother All Stars преди големия финал е Борислав. С 55% зрителско одобрение на финала отиде Ваня Червенкова. Соня Колтуклиева също продължава да се бори за спечелването на голямата награда в шоуто - лек автомобил на пазарна стойност над 40 000 лева и признанието на зрителите на Нова.

Евгени Минчев предпочете да се усамоти в покоите си, вместо да изпрати изгонения тази вечер. Пред Ники Кънчев Борислав сподели, че не е разочарован, че излиза на крачка от финала, още повече че не с всички е искал да съжителства под един покрив. „На Лорда изобщо не му беше мястото там, той си живееше в негов си свят", сподели плейбоят.

Актуални новини от предаването следете на сайта на Big Brother All Stars и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.