Съквартирантите се номинираха открито, разпределиха местата за финалистите
Съквартирантите се номинираха открито, разпределиха местата за финалистите / снимки: Нова тв

Борислав и Джаферович се наслаждават на удобството на басейна, а Евгени не спира да им се чуди „как може да се живее в локви”. Лорда е възмутен, че след плуването двамата мъже не подсушават след себе си. Двамата с Червенкова обсъдиха набързо Съквартирантите. „Джефчето ще нанесе съкрушителния си удар последната седмица”, убедена е Ваня.

Време е лагерът на малцинството да отпразнува оставането на Боби и да обсъдят противниковия отбор. Междувременно плейбоят направи комплимент на Соня, че в нея е видял една силна и положителна енергия и тя му е показала още в първата секунда, че може да се разчита на нея.

„Деси няма да я направят победителка, това е факт. Да направят Червенкова победителка... Струва ли ти се адекватно? Джаферович... Живеем в България все пак”, анализира ситуацията Борислав.

Деси Слава остана истински объркана от влизането на Зарко в Къщата. Певицата на няколко пъти споделяше, че е направила всичко възможно да го забрави след като са се разделили. Но за всички е видно, че Деси не е успяла да изкорени ММА боеца от сърцето си. Певицата намери утеха във ВИП спалнята на Евгени, където изплака болката си. „За да е влязъл, значи е готов на някакви неща”, предположи певицата.

Евгени покани в спалнята си Зарко, за да си поговорят и да уточнят отношенията си. „Обичай ме във всеки един момент! Обичай ме такава, каквато съм! Обичай ме пияна! Обичай ме всякаква”, призова го Деси. ММА боецът определено не одобри, че екс любимата му употребява алкохол: „Ако не спреш да пиеш, да знаеш, че си излизам веднага”, предупреди я той.

Двамата обаче така и не стигнаха до отговора на въпроса, който вълнува цяла България - дали връзката им ще продължи, или ще се разделят окончателно.

Кои ще са първите финалисти в Big Brother All Stars?

Тази вечер се проведоха последните номинации, които са и първите, които ще се проведат очи в очи. Евгени е спасен от елиминации заради щита на SDI, който Къци реши да му даде. Така Лорда е първият сигурен финалист в сезона.

Според Соня Борислав трябва да спечели сезона, защото е „силен, разумен, балансиран, смислен, мъж на честта, добър представител на своето поколение”. Този, който за нищо на света не трябва да спечели, според журналистката, е Ваня Червенкова, защото е разочарована, че „не води битки и не встъпва във войни”.

Червенкова намира за най-достоен да бъде победител Евгени Минчев, защото е „с изключително чувство за хумор, невероятен приятел, изключително възпитан”. Като най-недостоен за титлата „Любима звезда на България” тя посочи Соня Колтуклиева, защото е „интригантка, изключително непочтена и играе мръсните си игри”.

Като най-достоен финалист Джаферович посочи Деси Слава, защото е „искрена, истинска и откровена”. За най-недостоен Ваня смята Соня, защото не му харесва начинът, по който тя играе играта. „Соня е туморът, Деси е лечението”.

Изборът на Деси Слава за победител падна върху Ваня Джаферович, защото е „много добро момче, искрен, сродна душа”. Тя не пожела наградата да бъде дадена на Соня, заради „острия й език и преминаването на границите”.

Евгени пожела шоуто да спечели именно той, защото „съм стриктен, дисциплиниран, интересен и забавен Съквартирант. Аз съм основите на Къщата”, нескромно заяви Лорда. Съквартирантът, който за нищо на света не трябва да получи голямата награда, е Борислав, „защото се храни с папагалска храна, оригва се, опитва се да убеждава останалите, че с мускулите изглежда мъж”.

Съквартирантите се номинираха открито разпределиха местата за финалистите
netinfo

Ред е и на Боби да избере най-достойния и най-недостойния за голямата награда. Положителна точка той даде на Джаферович, защото е най-голямата му и силна конкуренция. Big Brother веднага му припомни разговора му със Соня, в който Боби й каза, че не вижда никакви шансове за финал на Ваня, но плейбоят отрече да е казвал това. Отрицателна точка Борислав даде на Червенкова, защото „иска да бъде на всяка манджа мерудия, а това не е правилният подход всеки път”.  

След провелите се номинации, най-малко точки събраха Соня Колтуклиева (-3 точки), Ваня Червенкова (-2 точки) и Борислав (0 точки). Тримата ще се борят за оставане в шоуто в понеделник и за място на големия финал. След номинациите са ясни не само тези, които са застрашени от изгонване, но и първите сигурни финалисти. Това са Евгени Минчев (2 точки), Ваня Джаферович (2 точки) и Деси Слава (1 точка).

Актуални новини от предаването следете на сайта на Big Brother All Stars и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.