Шон Диди Кoмс
Шон Диди Кoмс / Guliver/Getty Images
Бившата готвачка на Шон "Диди" Кoмс заведе дело срещу рапъра, като настоява да получи обезщетение, чиято стойност не се уточнява. Синди Руеда уверява, че се почувствала зле, когато трябвало да му сервира ястия, след като той току-що е правил секс, съобщи Франс прес.

Руеда освен това го обвинява, че не ѝ платил достатъчно за положените от нея допълнителни часове труд.

Вижте кои са най-богатите в хип-хопа (СНИМКИ)

В представените пред лосанджелиски съд документи се казва, че рапърът поискал от готвачката си да поднесе ястия и леки закуски за него и гостите му, докато правят секс или веднага след това.

Руеда твърди, че поне в един от случаите Шон "Диди" Комс я повикал, за да му сервира хапване, след като току-що е правил секс, и се обърнал към нея с неприлични думи.

В друг случай мъж, поканен от рапъра, се появил чисто гол в кухнята, докато Руеда готвела, и ѝ казал да се полюбува на гениталиите му, след като е правил секс с жена, която също била поканена в дома на Комс.

Шон "Диди" Комс отхвърли обвиненията, които включват сексуален тормоз и неплащане на допълнителни часове труд.

Шон "Диди" Кoмс
Guliver/Getty Images

"Става въпрос за фриволно обвинение от бивша служителка, която бе уволнена, заяви говорител на рапъра.

Комс я уволнил миналата година, след като тя била обвинена в кражба. Синди задигнала часовник, който друга негова служителка намерила изхвърлен на боклука.

Бившата готвачка получавала 150 долара дневно, но понякога имала допълнителни часове труд или се налагало да пътува заедно с рапъра.

Шон Диди Комс влезе в списъка на Forbes "Принцовете на кеша"

След като издаде няколко успешни албума през 90-те години на миналия век, Шон "Диди" Комс стана известен бизнесмен в сектора на модата и алкохолните напитки. Според списание Forbes богатството му възлиза на 750 милиона долара.
Повечето от доходите му са свързани с търговска дейност, по-специално с дистрибуция на френската водка "Сирок" в САЩ.

Той допринесе за лансиране на кариерите на Мери Джей Блайдж, Ъшър и Лил Ким.
БТА