Много холивудски звезди открито говорят за нетрадиционната си сексуалност. Някои го отдават на младежките си години, други споделят, че просто са си такива и не се срамуват от това. Като че ли почти всяка дама е въртяла любов и с двата пола в Холивуд.

Бисексуалните холивудски звезди (СНИМКИ)

Кристен Стюарт

Звездата от „Здрач“ сподели, че е бисексуална в известното шоу Saturday Night Live едва миналата година, след като личният й живот беше щедро коментиран от таблоидите години наред. 26-годишната актриса е доволна, че в днешно време хората все по-свободно обсъждат темата за сексуалността. Тя също призна, че не разбира защо на бисексуалните им се слага етикет „объркани“ , като за нея е точно обратното - те са хора, които знаят точно какво искат.

Кристен Стюарт е лудо влюбена в приятелката си (СНИМКИ/ВИДЕО)

Лейди Гага

Ексцентричната певица винаги е била невероятно откровена и директна за сексуалността си. Още през 2010 Лейди Гага призна, че е бисексуална в интервю с известната журналистка Барбара Уолтърс. „Харесвам жени, но също така харесвам и мъже. До сега обаче съм се влюбвала само в мъже, никога в жени“, споделя певицата.

Лейди Гага
gettyimages

Азалия Банкс

През 2012 г. Азалия направи признание за сексуалните си увлечения пред авторитетния вестник New York Times. Въпреки че няма от какво да се срамува, звездата все пак предпочита да прави впечатление с музиката си, а не с личния си живот. „ Не се опитвам да бъде определяна като бисексуалната рапърка, не искам да живея с етикетите, които другите ми поставят“.

Пет звезди, които не крият, че са бисексуални (СНИМКИ)

Амбър Хърд

Амбър е открито бисексуална и никога не го е крила. „ Не искам да изглеждам така, сякаш имам някаква тайна“, споделя моделът. Официалното признание на Хърд се случва през 2010 г. Преди неуспешните си връзки с актьора Джони Деп и бизнесмена Илон Мъск Амбър имаше изпепеляващ любов с фотографката Тасия ван Рий.

Амбър Хърд
Guliver/Getty Images

Анджелина Джоли

Джоли винаги е била открита за сексуалните си предпочитания, затвърждавайки ги публично с редица връзки с жени, включително и с модела Джени Шимизу. Анджелина споделя пред списание „ОК“ : „ Винаги съм обичала жени. Смятам, че ако обичаш и искаш да задоволиш жена, особено ако и ти си жена, определено знаеш как да го направиш“.

Анджелина Джоли
gettyimages

И още:

Пансексуалност стана една от най-търсените думи заради Джанел Моне

Жените са по-склонни да станат бисексуални

16-годишната дъщеря на Джони Деп е бисексуална

Някогашното Лошо момиче на Холивуд днес е сред най-влиятелните жени в света

Мъжете, които оставиха следа в живота на Анджелина Джоли (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук