Джанел Моне
Джанел Моне / Gulliver/Getty Images
Американската певица Джанел Моне се определи като пансексуална в интервю за сп.  "Ролинг стоун" и увеличи търсенето на думата в интернет, съобщи АФП.
 
След като дълго време отговаряше двусмислено на въпроси за сексуалната си ориентация, Джанел Моне разкри душата си пред американското списание преди да излезе в продажба новият ѝ албум. Тя обясни, че първоначално се е смятала за бисексуална, защото е имала връзки и с мъже, и с жени.

Бисексуалните холивудски звезди (СНИМКИ)
 
"Но по-късно прочетох за пансексуалонстта и си казах "О, това са неща, с които също се идентифицирам", каза Джанел Моне.
 
В Google комбинацията "пансексуалност" и Джанел Моне е сред петте най-популярни за четвъртък в САЩ.

Джанел Моне
Джанел Моне Gulliver/Getty Images

Електронното издание на речника "Мериам-Уебстър" посочи, че търсенето на думата "пансексуален" на сайта му се е увеличило с 11 000 процента.

Все повече американки се определят като бисексуални
 
Пансексуалните хора се характеризират със сексуално влечение независимо от пола, посочва речникът. 
 
Джанел Моне не е първата, определила се като пансексуална. В интервю от 2015 г. певицата Майли Сайръс използва тази дума, като изтъкна освободената си сексуалност и феминизма си.

Майли Сайръс
Майли Сайръс Gulliver/Getty Images

Ана Пакуин е „непрактикуваща бисексуална"
 
Джанел Моне е на 32 години. Тя стана известна преди десетина години. Песните ѝ са смесица от класически соул, джаз и психеделичен рок. Тя се изяви и като актриса в наградения с Оскар филм "Лунна светлина", както и в "Скрити числа".
 
Първият албум на Джанел Моне от пет години - "Dirty Computer", излиза в продажба днес. Първоначално той е продуциран от Принс, който почина през април 2016 г.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА