Милионите фенове на Риана може и да чакат с нетърпение нова музика от нея, но тя за момента не издава подробности около предстоящия албум, който се очаква от известно време. Въпреки че работи по нова музика, Риана не спира да се занимава и да развива своя козметичен и моден бранд.
 
Съвсем скоро бе представянето на новата линия бельо на поп звездата и то безспорно се превърна в кулминацията на Седмицата на модата в Париж. Перлата от Барбадос, която години наред диктуваше правилата на музикалната сцена, днес го прави и като дизайнер. Вижте в канала "Stars News" във vbox:

За втора поредна година на шоуто Savage X Fenty дефилираха някои от най-популярните звездни дами. Няколко снимки на самата Риана също предизвикаха огромно внимание към нея. Тя позира на снимки само по.... мрежест чорапогащник, сутиен, обувки на висок ток и аксесоари. Разбира се кадрите промотират нейната марка.
 
Шоуто Savage X Fenty стана кулминацията на тазгодишното издание на Седмицата на модата. Повечето марки избраха да представят колекциите си онлайн, с изключение на водещи имена като “Диор”, “Ермес”, “Луи Вюитон” и “Шанел”, които ще организират шоу на живо, пишат от "Труд". Това е едва второто появяване на Риана на такъв подиум, след като дебютира като дизайнер миналата година. Още тогава тя доказа, че знае как да направи впечатление на подиума.