Актьорите от сериала Ало, ало! гостуват на София Филм Фест
Актьорите от сериала Ало, ало! гостуват на София Филм Фест / Sofia Photo Agency, Юлиана Николова
Актьорите от сериала "Ало, ало!" гостуват на София Филм Фест
71160
Актьорите от сериала "Ало, ало!" гостуват на София Филм Фест
  • Актьорите от сериала "Ало, ало!" гостуват на София Филм Фест

Актьорите от незабравимия сериал "Ало, ало!" са гости на 18-ия София Филм Фест. Снимките на култовия сериал започват преди три десетилетия и навъртат десет години в ефир. "Ало, ало!" е с най-голям брой показвания по българските телевизии и това е причината София Филм Фест да поканят любимите актьори на няколко поколения.

Непоказвана досега прожекция на лентата "Завръщането на "Ало, ало!" (The Return of 'Allo 'Allo!) ще се състои на 20 март от 20:30 ч. в кино "Люмиер" и на 21 март от 16 ч. в Дома на киното. Всеки почитател на "Ало, ало!" ще има възможността да се снима с фаворитите си и да получи автограф от тях след прожекцията на 20 март в кино „Люмиер".

Гай Сайнър (лейтенант Грубер), Ричард Гибсън (Хер Флик), Вики Мишел (Ивет), Артър Бостром (английският полицай Крабтрий), Сю Ходж (Мими) и Ким Хартман (Хелга), заедно с техния мениджър Кийт Падингтън Ричардс са пристигнали у нас с униформите си от сериала. Актьорите разказаха някои от забавните моменти по време на снимките на сериала.

Вики Мишел си спомни, че авторът на "Ало, ало!" Дейвид Крофт не е позволявал да се правят твърде много дубли:

Дейвид Крофт беше доста стриктен в това отношение. Ние винаги снимахме пред публика от около 200 човека на живо. Така че смехът, който чувате в сериала, е истински, Дейвид никога не е правил звуков монтаж с допълнителен смях. Така че актьорът трябваше наистина да разсмее публиката".

Гай Сайнър също разказа забавна случка:

Когато не снимахме в студио, си позволявахме да направим по няколко дубъла. Например когато снимахме сцената, в която избягахме с влака и с т. нар. самоубийствени зъби с отрова, мисля че тогава направихме около 20 дубъла, дори имаше коментари „жалко, че самоубийствените зъби не са истински".

Актьорите твърдят, че винаги когато се съберат заедно, много се забавляват и нямат търпение до срещите си с българската публика.