Всеки си мечтае да е млад и много богат, но какво се случва, когато си само тийнейджър, а вече милионер? За тези деца парите са предпоставка за едно по-добро бъдеще и богата гама от възможности за реализация, пише каналът "7-те НАЙ" във vbox7. Ето кои са тийнейджърите, станали световно известни и изключително богати, благодарение на работата си или на финансовото състояние на родителите си.  

Миа Талерико

2 милиона долара

12-годишната актриса влиза в списъка на най-младите милионери със своите 2 милиона долара. Своя дебют Миа прави на 8 месеца, с участието си в Дисни сериала „Късмет, Чарли“. В него тя играе Чарли Дънкан, най-малкото дете в семейството.

Мили Боби Браун

10 милиона долара

17-годишната актриса е добра позната на зрителите от сериала „Странни неща“. Тя започва актьорската си кариера още през 2013 г., когато участва в забавна телевизионна игра. Последно актрисата изигра сестрата на Шерлок Холмс във филма „Енола Холм“.

Къде са те сега? Порасналите деца от филмите на Дисни (ВИДЕО)

Данилин Бъркхед

10 милиона долара

14-годишната дъщеря на покойната актриса, модел и телевизионна звезда Анна Никол Смит е на път да стане изключително успешен модел. Една от най-забележителните кампании, в които участва е през 2013 г., като лице на линията Guess Girl’s Spring. Събитието е изключително специално за Данилин, тъй като майка ѝ също е била модел за тази компания.

Раян

11 милиона долара

Вече 9-годишният Раян е добре позната YouTube знаменитост. Когато е само на 3 г., родителите му правят канал, в който публикуват видеа, в които Раян прави ревюта на играчки. Днес каналът Ryan ToysReview има повече от 17 милиона абонати.

Сури Круз

500 000 долара

15-годишната модна икона сред тийнейджърите притежава нетната сума от половин милион долара. Сумата не е особено голяма, когато се има предвид състоянието на нейните родители - Кейти Холм – 25 милиона долара и Том Круз – 600 милиона долара.

Блу Айви Картър

1 милиард долара

Първородната дъщеря на Бионсе и Джей Зи е с очакваната налична сума от 1 милиард долара. Освен, че получава част от приходите на модния бранд с нейното име, Блу Айви се изявява и като изпълнител. На последните награди Грами 9-годишната изпълнителка спечели своята първа статуетка.

11 деца актьори, които пораснаха твърде бързо

Валентина Пино

7.1 милиард долара

Валентина е най-богата тийнейджърка в класацията ни, а най-вероятно и в света. Сумата от 7.1 милиард долара е основана на нетната стойност на родителите ѝ - актрисата Салма Хайек и милиардера Франсоа-Анри Пино. С тази сума в банковата си сметка, с каквото и да реши да се занимава, 13-годишната Валентина може да разчита на успех.