Да отгледаш дете не е лесно. За всеки родител е предизвикателство да възпита своя наследник. Така е и за холивудските звезди. Неограниченият финансов ресурс понякога обаче е нож с две остриета. Докато родителите по принцип глезят децата си с таблети, електронни игри и други играчки, то при звездите глезенето на наследниците им е в изцяло ново измерение. Вижте в канала на Мария Захариева във vbox7:

Блу Айви

Дъщерята на Бионсе и Джей Зи е горд собственик на кукла Барби с диаманти на стойност 80 000 долара. Освен това въпросната кукла има вана с кристали и къща за кукли на стойност 3500 долара.
 
Шайло Джоли

Детето на Брат Пит и Анджелина Джоли за един от рождените си дни получи цял парк за скейтборд. Той, разбира се, се намира в двора на дома на родителите на Шайло и така детето да практикува любимото си хоби.
 
Сури Круз

Дъщерята на Том Круз и Кейти Хоумс е затрупана с подаръци. Тя дори има своя собствена пълноразмерна къща за игра, както и частен самолет, с който баща ѝ я води, където си пожелае.
 
Закъри

Синът на Елтън Джон получи свой собствен апартамент в мига на раждането си. Е, ще трябва да поизчака, докато може да го ползва, но подаръкът си е впечатляващ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Family is everything at this time of year. Spend it surrounded by love. ❤️❤️ #christmasmemories #aspen #TBT

A post shared by Elton John (@eltonjohn) on