Преди дни холивудските хроники гръмнаха с новина, че Джордж Клуни е баща на извънбрачно дете. Актьорът получил у дома анонимно писмо с молба да се подложи на тест за бащинство, за да се докаже дали той е бащата на петгодишната Ава, чиято майка е Стейси. Каналът "7-те НАЙ" във vbox7 показва още петима звездни татковци с извънбрачни деца:

Джордж Клуни има извънбрачно дете, за което не знаел

Еди Мърфи

През 2007 г. Еди Мърфи призна публично, че е баща на извънбрачното дете на певицата от „Спайс гърлс“ Мелани Браун. Първоначално той не признаваше бащинството си, но след направен ДНК текст беше установено на 100%, че детето е негово.
 
Стивън Тайлър

Когато била малка Лив Тайлър вярвала, че баща й е музикантът Тод Рундгрен. След като се среща със Стивън Тайлър обаче актрисата започва да забелязва прилики между двамата. С течение на времето майка й Бебе признава, че истинският й баща е вокалистът на „Аеросмит“, но е пазила тази тайна, защото по времето на връзката им, той бил пристрастен към наркотиците.
 
Арнолд Шварценегер
 
През 2011 г. Арнолд Шварценегер призна, че има извънбрачно дете от жена, която е работила като част от домакинския му персонал. В продължение на 10 години той е крил детето от съпругата си. В крайна сметка тази новина доведе до развод.

Децата на Шварценегер градят кариери и жънат успехи (СНИМКИ) 

Джъд Лоу

Актьорът се запознава с модела Саманта Бърк в нощен клуб в Ню Йорк. Трудно е да се каже, че двамата имат сериозна връзка, но все пак имат дете на име София. Лоу я вижда за първи път, когато бебето е на пет месеца.
 
Ерик Клептън
 
Музикантът Ерик Клептън има дете на име Рут от извънбрачна връзка с Ивон Кели, служител на звукозаписна компания. За нея се разбра на погребението на 4-годишния син на Клептън, също извънбрачен. Момченцето почина, след като падна от 53-тия етаж на апартамента на майка си в Ню Йорк. По време на трагичното събитие Ерик и Рут бяха забелязани да се държат за ръка, при което се разкри кое е момичето.