Надяваме се, че съвсем скоро отново ще имаме възможност да пътуваме за някоя красива дестинация. Макар за момента това все още да не се очертава, решихме да ви разкажем за някои правила, които стюардесите трябва да спазват. Или по-точно – неща, които не са им позволени.  Вижте ги в канала "OMG Facts" във vbox7:

1. Ако имате татуировка, вероятно не биха ви наели. В някои авиокомпании те са позволени, но не трябва да бъдат на видни места. 

2. Не е позволено на хората, работещи в тази професия да получават или вземат... бакшиши. Това е така при голяма част от авиокомпаниите. В крайна сметка не сме в кафене или ресторант.
 
3. Не може да използват тапи за уши. Не се знае в кой момент и какво може да се случи. Ето защо не могат да ги ползват, а и нека не забравяме, че стюардесите са на работа, а не на почивка. Същото правило важи за почти всеки бизнес.

4. Напълно забранена им е употребата на алкохол по време на полет. 

5. Пиърсингът на езика е забранен. Служителите на борда трябва да изглеждат възможно най-добре и представително. Винаги с прическа, изчистена и спретната униформа.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Repost 👇👇👇👇👇👇👇 Follow this Beautiful lady 😍 ... cabin crew🇮🇳✈️👠🌍♥️ @cabincrewforlifee @kea.18 @cabincrewforlifee 💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐 Follow- @cabincrewforlife 🔥👠 🌍 💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐 . . . . . . . . . @cabincrewforlifee #model #flightattendant #flying #fly #photooftheday #stewardess @cabincrewforlifee #airhostess #stockings #tiktok #sky #flying #airplane #airport @cabincrewforlifee #pantyhose #tights #beautifulgirl #beauty #cute #love @cabincrewforlifee #legs #uniform #cabincrew #crew #facebook #instagram @cabincrewforlifee #nylon #collant #cabincrewforlifee #airasia

A post shared by Cabin Crew (@cabincrewforlifee) on