/ Guliver/Getty Images
Бритни Спиърс и Мадона пресъздадоха целувката си от церемонията за раздаването на видео музикалните награди на MTV през 2003 г., предаде ДПА.
Това е станало по време на сватбено тържество на Спиърс, която преди дни сключи брак с дългогодишния си приятел Сам Асгари.

Фотосът бе публикуван в Инстаграм профилът на Мадона. Преди почти две десетилетия Бритни Спиърс и Кристина Агилера се присъединиха към кралицата на сцената при изпълнението на хита й "Like A Virgin".

Бритни Спиърс се омъжи за Сам Асгари (СНИМКИ)

По време на шоуто, пред очите на бившия приятел на Бритни Джъстин Тимбърлейк и на тогавашния съпруг на Мадона Гай Ричи, поп кралица целуна двете изпълнителки по устните.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)



Мадона сподели в Инстаграм серия снимки, от които става ясно, че са пресъздали емблематичната целувка от 2003 г.

"Бритни, изглеждаш толкова щастлива и влюбена. Пожелавам на теб и Сам всичко най-добро!", написа Мадона (63 г.). И добавя: "Снощи беше забавно и потно."

Винаги скандална: Instagram блокира Мадона заради голи снимки

Изпълнителката на "Material Girl" публикува също фотоси на известни личности, присъствали на сватбеното тържество. Сред тях са Донатела Версаче, Парис Хилтън, Селена Гомес и Дрю Баримор, които са с булката, облечена в рокля с голи рамене и цепка. Облеклото е дело на Версаче.

 
БТА