Дарик и novinite.com с общ новинарски проект
Дарик и novinite.com с общ новинарски проект / netinfo

DarikWeb се нарича най-новият новинарски интернет проект, който ще бъде представен днес от Радосвет Радев и Максим Бехар.

Новата компания става възможна с придобиването на 51 на сто от "Новините" ООД от страна на DarikNews. Управители на новата фирма ще бъдат Людмил Кържилов - управител на DarikNews, и Милена Тръпчева - управител в novinite.com.

Компанията, която си поставя задача да стане лидер на онлайн пазара в България, ще предложи поредица разнообразни сайтове. Вече са в действие новинарските страници Darik News и novinite.com. Те ще бъдат подкрепени от Sofia Photo Agency, която е една от най-големите фотоагенции с над 45 000 снимки.

След обединението двете новинарски страници ще бъдат сходни като информация и ще предлагат новини в реално време на български и на английски език.

Другите проекти на DarikWeb ще представляват сайт за предлагане и намиране на работа, страница с бизнес насоченост, сайт с новини и интересни факти от света на шоубизнеса, място в интернет, където да се открие всичко свързано с туризма и почивката, както и страница за запознанства.