Спасителната кауза за Атанас Семов е ликвидиране на мутренския преход
Спасителната кауза за Атанас Семов е ликвидиране на мутренския преход / снимка: Sofia Photo Agency, архив
Спасителната кауза за Атанас Семов е ликвидиране на мутренския преход
45991
Спасителната кауза за Атанас Семов е ликвидиране на мутренския преход
  • Спасителната кауза за Атанас Семов е ликвидиране на мутренския преход

Кандидатът за президент на РСЗ доц. Атанас Семов и номинираната за вицепрезидент Поля Станчева се срещнаха с избиратели и симпатизанти в Бургас. Двамата обявиха платформата на партията за промяна на конституцията на България и коментираха инцидентите, свързани с активисти на РЗС в страната.

ГЕРБ вади последното оръжие - политическия терор, беше категоричен Атанас Семов. Само за една нощ в Габрово е бил разбит офисът на РЗС и магазин в София на кандидата за кмет на Бургас Мария Инджова. Преди дни е била потрошена колата на член на общинското ръководство на партията в морския град. В нощта срещу 16 октомври в Трън е бил пребит председателят на общинското ръководство на партията Иво Илиев.

"РЗС се отнася с присмех и презрение към опитите на щурмоваците на ГЕРБ да всяват страх сред избирателите в България. Жалките им опити да уплашат нашите кандидати за общински съветници, нашата звездна кандидатка за кмет на Бургас или наши активисти, са жалки опити на уплашени хора - подпалени коли, потрошени офиси, са ясен знак, че властта е в паника от предстоящите избори. Насилието е атрибут на слабите, заплахите са оръжието на страхливците. Нито един от нашите бити или подпалени активисти не е уплашен. Не само че няма да ни уплашат, но ни правят още по-силни, защото ние не правим политическа кампания, а правим политическа революция. Нашата кауза не е предизборна кауза, а е спасителната кауза на България", коментира Атанас Семов.

Спасителната кауза според Семов е за ликвидиране на мутренския преход и прекратяване на грабежите и чудовищната бедност чрез нова конституция.