Според графологията може да се определи много за характера на човека по това как пише и какъв е подписът му. Затова попитахме експерта графолог Сашо Атанасов дали намира нещо общо между новоизбраните президенти на САЩ и България - Доналд Тръмп и Румен Радев, според подписите им.

Какво издава подписът на Тръмп?

Когато погледнем подписа на новоизбрания президент на САЩ, ни навява асоциация за нещо остро и режещо. Ако изрежем подписа му от метал, ще се сдобием със сериозно оръжие или инструменти, например трион за рязане на дърва, посочва графологът.

"На този подпис би завидяла и всяка една акула", допълва той.

Според специалиста острите черти в подписа на Тръмп респектират. Спецификите в подписа му подсказват и, че този човек не се бои да се реализира в дадена област.

Новоизбраният президент на САЩ изписва имената си в подписа: "Човек, който в подписа си изписва имената си, означава, че той е с особено развито чувство за чест и достойнство. Отстоява делата и постъпките си, не се прикрива. Горд е с името си", допълва графологът.

Какво издава подписът на Румен Радев?

Подписът на новоизбрания президент на България започва с главна буква Р. Това означава, че той не се крие, смело и откровено застава зад това, което върши, подобно на президента на САЩ Доналд Тръмп.

"Горд е в думите и делата си и се старае непрекъснато да го подчертава", допълва експертът графолог.

Тъй като подписът му се разполага на две нива, това означава, че умее да контактува на различни нива с хората.

"От подписът му се вижда, че той е и скромен", допълва още графологът.

Още за подписите на новоизбраните президента на САЩ и България, както и подробности за това какво издават за характерите им - вижте във видеото!

Източник снимка: БГНЕС, Guliver/Getty Images