/ снимка: Sofia Photo Agency, архив
Във връзка с ограничаване разпространението на COVID-19 след случай на заразен служител, на 2 ноември сектор “Заверки и легализации” към дирекция “Консулски отношения” на Министерството на външните работи на ул. "Алфред Нобел" 2, ще бъде затворен за извършване на цялостна дезинфекция, съобщиха от МВнР.

Предприети са всички необходими мерки, предписани от Министерството на здравеопазването и РЗИ. Обслужването на граждани в сектор “Заверки и легализации” ще бъде възобновено на 3 ноември, вторник.
 
1 803 нови случая на COVID-19 у нас, 25 души починаха

При спешна необходимост от съдействие гражданите могат да се свържат със сектор “Заверки и легализации” на следните телефонни номера: ‪02/948-2365 и ‪02/948-2105.

Припомняме, че във връзка с предприетите мерки за предотвратяване на разпространението на COVID-19, МВнР препоръчва на гражданите да заявяват административни услуги и да получават издадените документи по електронен път или чрез лицензиран пощенски оператор и само в крайна необходимост да посещават звената за административно обслужване на министерството.