Задържаха двама за отвличане на Лъвов мост
Задържаха двама за отвличане на Лъвов мост / МВР
Задържаха двама за "отвличането" на Лъвов мост
23120
Задържаха двама за "отвличането" на Лъвов мост
  • Задържаха двама за "отвличането" на Лъвов мост

Млад мъж беше качен в джип и пребит в района на Лъвов мост в столицата днес сутринта. Причината - младежът, познат на полицията с прозвището Графа, дължал пари на собственик на строителна фирма, също криминално проявен. Инцидентът вдигна полицията в София на крак заради първоначалните информации, че става дума за отвличане.

Графа дължал голяма сума пари на 41-годишния Салвадорио Михаилов. След като доброволно не върнал борча си, днес сутринта бил издебнат от трима мъже на спирка на трамвая близо до Лъвов мост. След като качили младежа в черен джип, кредиторите го набили и го изхвърлили от колата 30-тина метра по надолу по пътя.

Вътрешният министър Цветан Цветанов: „Лицата извършили деянието, са Салвадорио Михайлов - 41-годишен, криминално проявен. Отидохме на адреса в „Дървеница", блок номер 7, влязохме в офиса на строителна фирма. Това, което дават като обяснения, поне на първия етап, е, че лицето, което са дръпнали на кръстовището, е имало някакви задължения към Салвадорио Михайлов. Другото лице - Графа, в момента се издирва. Казват, че малко по-надолу на няколко преки, са го изхвърлили от джипа".

За момента не е ясно колко пари е дължал Графа на Салвадорио Михаилов. Инцидентът обаче вдигна на крак столичната полиция заради първоначалните информации, че става дума за отвличане. Сигналът за случката била подадена от минувач на телефон 112.