/ БГНЕС

Отборът на Левски триумфира срещу вечния си съперник ЦСКА с 1:0 за SESAME Купа на България. На живо срещата гледаха над 35 хиляди зрители. Двубоят се излъчи пряко в ефира на DIEMA SPORT и NOVA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.


По традиция вечното дерби между Левски и ЦСКА отново не мина без напрежение, арести и пострадали. По време на почивката сигнални ракети полетяха от фенове на сините от сектор В кьм Г, където се разположени привържениците на вечния съперник.

От сектор Г нахлуха на пистата на Националния стадион „Васил Левски“ и тръгнаха към сектор В, където бяха спрени от стюарди и полицаи. От двата сектора изстреляха още няколко ракети и напрежението утихна, а на пистата се появи сериозно количество полиция.
 

вечното дерби
БГНЕС

Мъж пострада при сбиване между фенове на Левски и ЦСКА

В началото на втората част играта бе прекъсната за 2-3 минутки заради липса на добра видимост на терена след хвърлени димки и бомбички.

Преди срещата 50-годишен мъж пострада при сбиване между привърженици на „Левски“ и ЦСКА в района на метростанция „Орлов мост“ в София, информира БНР. Има задържан за инцидента. На пострадалия е оказана медицинска помощ.

При друг инцидент този следобед трима футболни фенове са били нападнати на бензиностанция в района на 3-ти  км от АМ „Тракия“ в посока София. Нападателите отнели от феновете мобилен телефон и ключовете от автомобила им.

Левски и ЦСКА
БГНЕС


И още един сблъсък между феновете на Левски и ЦСКА на магистралата. В района на бензиностанция на скоростния път, привърженици на единия от отборите, които пътували в автобус, хвърляли предмети по стъклата на три автобуса с техни опоненти, съобщи NOVA. При вандалските актове няма пострадали. Автобусите са установени в района на Ихтиман.

Левски и ЦСКА
БГНЕС

Полицията разследва инцидентите.

Фенове на „Левски” се сгодиха пред пълните трибуни на националния стадион (ВИДЕО)


 



Добрата новина, освен разбира се спортното шоу за всички футболни почитатели е, че любовта избуя на стадиона.

Фен на „Левски” предложи брак на приятелката си минути преди началото на финала за SESAME Купа на България. Младият мъж подари пред изпълнените трибуни на Националния стадион „Васил Левски” годежен пръстен на избраницата си и го сложи на пръста й.

Дамата на сърцето му пък не можа да сдържи сълзите си от щастие и разбира се каза "да" на романтичното предложение. А уникалният момент бе запечатан от телевизионните камери.