Вдовицата на Бай Миле: Той обичаше Маджо като брат
Вдовицата на Бай Миле: Той обичаше Маджо като брат / снимка: Sofia Photo Agency
Състав на Софийския градски съд разпита като свидетел вдовицата на Милчо Бонев - Бай Миле Силвия Панагонова по делото за убийството му.

Милчо Бонев и петимата му охранители бяха застреляни на 30 юли 2004 година в ресторант "Градина"-Славия в София. Подсъдими по делото са Тихомир Дочев, Анатоли Мънков, Илиян Георгиев и Георги Стефанов.

Милчо обичаше Маджо като брат, това беше човекът, с когото той прекарваше времето си, каза вдовицата на Бай Миле. Свидетелката добави, че слабо е познавала Маджо, тъй като се запознала с него три-четири месеца преди убийството на съпруга й. Имах свой собствен кръг от хора и не познавах приятелите на съпруга си, добави свидетелката.

Пред съда тя каза, че съпругът й не е споделял с нея за притеснения в бизнеса. Той приемал за слабост да споделя проблемите си с жена, дори и със собствената си. Знам, че имаше бизнес с Младен Михалев-Маджо и Венци Стефанов. Тя потвърди, че той е имал контакти с турски и сръбски футболни мениджъри, но не е била свидетел на срещите им.

Футболът беше неговата страст, знам, че дори последният му разговор преди да бъде убит, е бил за футбол, добави Силвия Панагонова.

На съдебното заседание не се яви Красимир Маринов - Големия Маргин, който беше редовно призован като свидетел. За него адвокат Лъчезар Таков представи болничен лист, че лечението му продължава.