Тошко Йорданов
Тошко Йорданов / БТА
"Ако в следващите 14-15 дни, ако предварително заявените декларации за промяна на държавата, а не за постове са верни, би трябвало да има правителство, което трябва да продължи работата на служебния кабинет, защото това е посоката, която трябва да се развива в страната. Ако няма, вероятността да отидем на предсрочни избори е голяма.Това заяви народният представител от "Има такъв народ" Тошко Йорданов в декларация в първия работен ден на 46-ото Народно събрание.

"Този парламент, който нареди българският народ, е по-различен от предишния. Според мен той е отговаря на реалността. Фактът е, че Министерският съвет присъства тук, за разлика от предишния път, говори, че хората, които са тук не се срамуват".

"Не мисля, че имаме различия по темата с главния прокурор и темата за съдебната реформа и унизителните пенсии на майки и бащи с повечето политически партии. Ако в следващите 14-15 дни, ако предварително заявените декларации за промяна на държавата, а не за постове са верни, би трябвало да има правителство, което трябва да продължи работата на служебния кабинет, защото това е посоката, която трябва да се развива в страната. Има една политическа партия тук, с която се съмнявам повечето да искат да работят тук", посочи още Йорданов.