Телата от трагедията в Кючук Париж са открити с огнестрелни рани
Телата от трагедията в Кючук Париж са открити с огнестрелни рани / снимка: Dariknews.bg

Трите трупа, открити в апартамент в Пловдив, са били с огнестрелни рани, научи Дарик. Три тела бяха открити по-рано през деня в жилище в квартал "Кючук Париж" в града. По първоначални данни в апартамент на ул. Асен Христофоров са открити телата на мъж, жена и дете. По непотвърдена информация става въпрос за двойно убийство и самоубийство, но полицията работи по няколко версии.

Откриха три трупа в апартамент в Пловдив

От пресцънтъра на полицията потвърдиха информацията и уточниха, че сигналът за откритите тела е получен около 11.20 часа тази сутрин. По информация на полицията детето е на 5 години, жената на 29, а мъжът на 35 години. Телата им са били открити от техни близки, които са подали сигнал в Първо районно управление на полицията.
Според някои от съседите трагедията е станала заради ревност, тъй като мъжът и жената са били разделени.

Кумът на семейството първи открил телата им

По случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за убийство на повече от едно лице. Според говорителя на Окръжната прокуратура Галина Андреева разследването е в активна фаза и все още се извършва оглед на местопроизшествието. Разпитват се свидетели.

Предстои извършване на множество експертизи, които да допринесат за изясняване на обективната истина по случая.

На 21 януари 2013 г. военният Георги Тепавичаров застреля жена си и двете си деца и сложи край на живота си в дома им на бул. „Македония“ в Пловдив. Военният първо е застрелял съпругата си Николина, а след това двамата си синове Илия и Ангел - на 9 и 3 години.

Други новини от Пловдив