Прокуратурата определи снощния брифинг на Петков и Рашков като „чиста политика”
С пост във Facebook от прокуратурата определиха брифинга на премиера и министъра на вътрешните работи от снощи като "чиста политика. И нещо сериозно".

Късно снощи Кирил Петков и Бойко Рашков говориха в сградата на Министерския съвет, разказаха за действията на полицията по проверката, в рамките на която бяха задържани Бойко Борисов, Севдалина Арнаудова и Владислав Горанов.

Петков: Изправени сме за пореден път пред абсолютен саботаж на прокуратурата


Единствената тема в брифинга, която има юридически характер и се нуждае от пояснение, са твърденията за изпратени постановления за привличане на обвиняеми лица, пък били и те без подпис, входящ номер и прочие, защото били „копия“, пише в становището на държавното обвинение.

На страницата си в социалната мрежа прокуратурата публикува официалните описи на постъпилите от националната полиция“ в Софийската градска прокуратура четири тома с материали по досъдебно производство спрямо три политически лица.

Прокуратурата: Няма достатъчно доказателства за повдигане на обвинение на Борисов

"Къде в материалите от МВР министър Рашков вижда постановления за привличане на обвиняем", задават въпрос от прокуратурата.