/ БГНЕС
Румен Радев и съпругата му ще присъстват на благотворителния спектакъл "Българската Коледа"
"Нека коледните празници донесат в домовете ни още повече топлина и любов!" Това написа президентът Румен Радев в профила си в социалната мрежа Facebook.
 
Коледа в президентството: Първата дама, Радев и деца украсиха елхата (СНИМКИ)

"Нека сме здрави, щастливи и станем по-добри. За да творим по една малка добрина всеки ден - усмивка към непознат, подадена ръка към близък или просто към човек в нужда. Честито Рождество Христово!", пише още държавният глава.


 
Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава Радева ще присъстват на традиционния благотворителен спектакъл "Българската Коледа". Концертът ще се състои от 20.00 ч. в Народния театър "Иван Вазов", съобщиха от президентския прессекретариат. 16-ото издание на инициативата е в подкрепа на децата с тежки заболявания и увреждания.

Честито Рождество Христово!

Oт сцената на Народния театър изявени български музиканти, танцьори, спортисти, актьори и журналисти ще подкрепят благородната кауза. В спектакъла "Българската Коледа" ще вземат участие Михаела Филева, Фондацията, Графа, Миро, Поли Генова, Орлин Павлов, Тони Димитрова, Орлин Горанов, Теди Кацарова, Детския радиохор на Българското национално радио.

По време на концерта ще бъдат разказани историите на деца, чието лечение и рехабилитация се подкрепят от благотворителната инициатива.