Поздравителни адреси за рождения ден на Дарик
Поздравителни адреси за рождения ден на Дарик / снимка: Sofia Photo Agency

Малко медии в България като Дарик радио могат да се похвалят с толкова достойна биография. Това пише в поздравителния си адрес премиерът Бойко Борисов. Изминаха 18 години и българският народ растеше заедно с вас и с демокрацията, пише в писмото на министър-председателя до изпълнителния директор на медията Радосвет Радев.

На връх рождения си ден Дарик беше поздравен от вътрешния министър Цветан Цветанов, министрите на транспорта Александър Цветков, на културата Вежди Рашидов, на екологията Нона Караджова, от президента на "Подкрепа" д-р Констатин Тренчев, от шефката на Държавната комисия по "Сигурността на информацията", от началника на "Сухопътни войски" ген. Стефан Василев, от изпълнителния директор на държавните железници инж. Пенчо Попов, от президента на КНСБ Пламен Димитров, както и от парламентарната група на ГЕРБ.

Собственикът на медията Радосвет Радев получи от главния секретар на МВР главен комисар Калин Георгиев шеговита призовка - да се яви като "заподозрян приятел" за разговор и пиене на кафе.