/ БГНЕС
Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски направи коментар пред журналисти по повод внесена молба от името на председателя на ДПС Джевдет Чакъров, с която се иска вписване на промените в обстоятелствата по партидата на политическата партия, приети на заседание на Централното оперативно бюро (ЦОБ).

Чакъров внесе в съда искане за вписване на промени по партидата на ДПС

"Няма никакво значение какво внасят тези отцепници, те не са вече от ДПС, след като са вече в листи на друга партия. Този случай е приключен. Това лице и хората около него не са от ДПС", каза Пеевски. 
 
"Партията на пуделите" може да не е в следващия парламент, каза Пеевски. Той припомни, че за Конституцията са работили заедно с ПП-ДБ и не се отрича от това. "Искам да видя как ще протекат разследванията, които в момента се покриват от главния прокурор", каза Пеевски. "Докато не приключат тези разследвания какво се случва, с тях не може да разговаряме", допълни той. "Те нямат право да говорят за антикорупционно законодателство и да се докосват до МВР, Прокуратура", каза още той.

Пеевски посочи, че ясно е посочил в кои райони ще бъде и е регистрирал първи листите си. "Ако някой е имал смелостта, трябвало е да дойде в моите райони. Тези лица нямат смелост, винаги са се крили зад гърба ми толкова много години и се вижда какво са въртели. Те са просто уплашени и са избягали страхливо", каза той. "Малки деца, отгледани от мен, няма да им отговарям страхливо", допълни Пеевски.

По темата с "Магнитски" Пеевски заяви: "Когато ми покажете това, ще го коментирам".

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня