Мая Манолова
Мая Манолова / БТА
Мая Манолова отиде пред зала Арена „Армеец“ във връзка със сигнали от застъпници в РИК за преправяне на изборни протоколи. По думите ѝ "отново се готви похищение на вота, за да бъдат ощетени някои политически субекти".

"Опасяваме се, че ще се пригодят числата, за да може определени субекти да влязат в парламента за сметка на други", смята тя.

От коалицията "Изправи се - Мутри вън!" поискаха Манолова да бъде допусната в залата, за да контролира въвеждането на резултатите от секционните протоколи.

Мая Манолова беше придружена от кандидата за народен представител Никола Вапцаров, който обясни, че по-рано тази вечер е бил изхвърлен с полиция от Арена „Армеец“.

Председателят на 23 МИР Живка Котева излезе при Манолова и се опита да обясни, че няма как да бъде допусната в залата. Котева увери, че има специално място за наблюдатели и застъпници. Манолова обаче настоя, че "вътре се фалшифицират резултати". Тя допълни, че разполага със снимки от застъпници на "Изправи се - Мутри вън!", че протоколи се пренаписват и дописват.