/ БТА
Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“ (ИААА) вече е с подновен автопарк, с който да оказва контрол на пътя. Ключовете от новите машини днес бяха връчени на агенцията от служебния министър на транспорта и съобщенията Георги Гвоздейков. 

БТА

„От 2009 г. не е подновяван паркът на ИААА. Тя ще получи 80 нови автомобила, това е пълна смяна на автопарка, който вече е над 15-годишен. Силно се надявам с тази добра визия – облекла, нови автомобили, ново оборудване, да покажем на нашето общество, че амбициите ни са в постигането на нови високи резултати, както и т. нар. Визия нула в пътната безопасност“, посочи министърът. 

с
БТА

„Когато изискваме контрол от служителите, те трябва да изглеждат по най-приличния и респектиращ начин“, каза още Гвоздейков. Той подчерта, че пътната безопасност е един от приоритетите на страната. Гвоздейков пожела на инспекторите успех и безаварийна работа. 

„Гарантирам, че това ще бъде крачката за надграждане на вашата дейност, разбира се и подобряване на условията на труд, защото вие го заслужавате“, каза още той. 


Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
Иван Лазаров, Мартин Колев/БТА