/ БГНЕС
Екипът на "Пирогов" е дежурен 24/7 в болницата за Вас, останете си ВКЪЩИ за нас! Това послание отправиха лекарите във видео, споделено във Фейсбук.
 
 

Екипът на "Пирогов" е дежурен 24/7 в болницата за Вас, останете си ВКЪЩИ за нас!

Публикувахте от УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" в Неделя, 12 април 2020 г.

Видеото започва с директора на лечебното заведения проф. Асен Балтов, а след него апела си отправят д-р Михаил Димитров, д-р Теа Александрова, д-р Петър Сакелариев, д-р Димитрина Димитрова, д-р Шеип Панев.

Лекарите от първа линия: Останете си вкъщи и ние ще ви ръкопляскаме (ВИДЕО)


Тази сутрин шефовете на "Пирогов" и Александровска болница призоваха по време на брифинга на Националния оперативен щаб да останем по домовете си и да не превръщаме болниците в морги, след като през последните дни с хубавото време все повече хора излязоха навън.

Точно в 21:00 часа екипът на "Пирогов" излезе пред болницата и аплодира като жест на благодарност всички хора, които проявяват отговорност и солидарност и си остават вкъщи.
 
 

Тази вечер в 21 часа екипът на Пирогов излезе пред болницата и аплодира като жест на благодарност всички хора, които проявяват отговорност и солидарност като си остават вкъщи. Бъдете и Вие отговорни и солидарни, останети си вкъщи! Благодарим Ви!

Публикувахте от УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" в Неделя, 12 април 2020 г.