Цветомир Найденов
Цветомир Найденов / nova.bg
Сайтът на подсъдимия олигарх Огнян Донев е цензурирал думи на бившия съдружник на укриващия се в ОАЕ хазартен бос Васил Божков и основен свидетел срещу него - Цветомир Найденов, пише "Монитор".

Самият Найденов написа в профила си във Facebook за недопустимата цензура.

„Това е нагледен пример как се изопачават думите ми! Казах много ясно, че Черепа имаше план как да си прикрие следите, а тези пишат, че съм казал, че Черепа нямал план за прикриване.... аз казвам, че Георги Кадиев му е изписал вежди, тези пишат Властта..... 111 място по свобода на словото, дами и господа“, пише Найденов и прилага публикацията в ClubZ.

На 13 май пък Найденов написа в профила си в социалната мрежа по повод публикация на сайта „Дневник“: „Мило Дневниче, къде сте изпуснали, че Черепа е разследван за поръчковите убийства на Манол Велев и Йордан Динов? Къде изпуснахте, че Черепа е разследван за поръчковите побои над Антон Гецов, Христо Ристосков .... къде изпуснахте, че Черепа отговаря напълно на описанието на поръчителя на побоя над вашия колега Слави Ангелов. Всичките тези неща ги казах в интервюто....различни интервюта ли сме гледали? Черепа да поръча човек е, все едно ние с Виктор Николаев е да си поръчаме пица .... и това го няма, ах, това 111 място по Свобода на Словото...Значи за убийствата, побоите и изнасилванията - нищо, а? Явно сте гледали интервюто на превъртане“, пише още Найденов.
Монитор