/ БГНЕС
13 задържани преди, по време и след дербито в София
Отборите на ЦСКА и Левски направиха равенство 0:0 в голямото дерби от четвъртия плейофен кръг на Първа лига. Мачът се игра на Националния стадион „Васил Левски“.
 
Двата тима не предложиха атрактивна игра на зрителите, като преобладаваше битката и здравите единоборства в средата на терена, докато чистите голови положения отсъстваха.

БГНЕС

„Червените“ имаха териториално преимущество през първото полувреме, но не успяха да затруднят Николай Михайлов, като най-интересната ситуация бе в самото начало, когато изстрел на Кристиян Малинов срещна гредата.
 
След почивката „сините“ изравниха играта, но също имаха затруднения да създават чисти положения, а в заключителните минути играта съвсем се накъса и в крайна сметка така и не падна гол

БГНЕС

По този начин ЦСКА се доближи на две точки от лидера Лудогорец, който днес приема Ботев Пловдив и ще има възможността да дръпне с пет точки на върха. Левски вече има 59 точки и остава на трета позиция, на шест точки зад ЦСКА и на осем от Лудогорец.

БГНЕС

В резултат на предприетата от ръководството на СДВР организация, не са регистрирани напрежение и по-сериозни инциденти по време на днешната футболна среща от първенството, съобщи пресцентърът на МВР. Не са допуснати нарушения на обществения ред в столицата.
 
Преди, по време и след приключване на футболната среща са задържани 13 души, от които един без документи за самоличност, а останалите за извършени различни нарушения по Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия. Общо 12 души във видимо нетрезво състояние не са били допуснати на мача.

БГНЕС