Четирима души остават в болница след катастрофата край село Камен
Четирима души остават в болница след катастрофата край село Камен / netinfo

Четирима души - три жени и един мъж, остават в болницата след катастрофата между автобус и ТИР край сливенското село Камен в сряда.

Автобус и ТИР се удариха на пътя Сливен-Ямбол, има пострадали (ВИДЕО)

Вчера следобед при опит за изпреварване автобус, пътуващ в посока Бургас, влезе в насрещното движение на пътя Сливен-Ямбол и се удари челно в тежкотоварен автомобил. 15 души пострадаха, като най-тежко бе състоянието на шофьора на автобуса.

Динко от Ямбол изнасял ранени учители от катастрофиралия автобус

60-годишният мъж е настанен в реанимацията на сливенската болница. Той е с открита фрактура на левия крак. „Извършена е операция, но предстоят още интервенции", каза зам.-директорът на лечебното заведение д-р Хрисант Хрисантов. Пациентът е контактен и стабилизиран.

Три жени, пострадали при катастрофата, са приети в болницата. Двете от тях - на 58 и 56 години, са настанени са наблюдение в неврохирургия с контузии по главата и рани по тялото. Друга пациентка - на 44 години, е с лицево-челюстна травма.

Шофьорът на товарния автомобил е получил рана на едната ръка и травма на ходилото. Започнала е процедура при приемането му в болницата, но впоследствие той е отказал хоспитализация.

В болницата е оказана помощ на общо десет души, пострадали при катастрофата.