/ МРРБ, Пресцентър
Петя Аврамова открои три приоритета, на които ще държи в работата си
98905
Петя Аврамова открои три приоритета, на които ще държи в работата си
  • Петя Аврамова открои три приоритета, на които ще държи в работата си
Освободилият поста регионален министър Николай Нанков пожела успех на наследника си начело на министерството Петя Аврамова и помоли да ѝ се дадат няколко дни да навлезе в работата. След като парламентът гласува промените в кабинета "Борисов 3" новият регионален министър Петя Аврамова и досегашният Николай Нанков застанаха пред медиите преди официалното "предаване на щафетата" в Министерството.

Коя е Петя Аврамова?

"Щастлив съм, че оставям подредена къща на добър стопанин като госпожа Аврамова", каза Нанков. Той е убеден, че екипът на министерството със същите темпове ще продължи по приоритетите от управленската програма. Нанков пожела успех на Аврамова и изрази мнение, че тя ще се справи "повече от добре".  

Депутатите избраха тримата нови министри в кабинета "Борисов 3"

От своя страна Аврамова посочи, че има три приоритета, които ще държи да се спазват в работата: "ефективност, качество и контрол". "За мен ще бъде безкрайно ценно да получа подкрепата на Нанков, когото уважавам и ценя, ще бъде ценно да получа възможност да ползваме неговите знания и опит. Разбира се, ще разчитам на компетенциите, знанията и опита на всички служители в министерството", каза Аврамова. Тя допълни, че е отговорен човек, който ще се опира на знанията и опита на всички в сферата.