Адвокатът на Василев за видеото с Искров: Това е предупреждение и за други хора
Адвокатът на Василев за видеото с Искров: Това е предупреждение и за други хора / снимка: Novanews.bg

Клипът, на който се вижда как Цветан Василев и управителят на БНБ пеят заедно „Назад, назад, моме Калино", бил „закъснял" подарък за Иван Искров. Това каза в предаването „Здравей, България" по Нова телевизия адвокатът на Василев Константин Симеонов.

Появи се видео, в което Иван Искров и Цветан Василев пеят заедно

„Целта на публикуването на клипа, беше да напомним, че Иван Искров искаше да си ходи, но нямаше кой да го освободи и че му е време. Малко „на патерица" му направихме подарък за рождения му ден, нищо повече, добави Симеонов.

Адвокатът на Цветан Василев: Аз дадох записа на „Господари на ефира"

„Цветан Василев каза, че в неговите нотариално заверени изявления има нелицеприятни неща за доста хора от елита на България".

„Дали този клип е предупреждение за други хора? Най-вероятно, да", каза още Константин Симеонов. Адвокатът обаче твърди, че няма информация за кого още може да се появят компрометиращи факти и данни.

„Персонално не мога да кажа нищо. Аз познавам Цветан Василев от септември 2014 година, но не знам какво има той в семейния му архив", заяви Симеонов.

На въпрос дали изключва варианта да са записвани и срещите на Цветан Василев с редица политици в навечерието на кризата с КТБ, адвокатът отговори: „Нищо не изключвам, всичко е възможно".